Kundeservice

Vores mål er at levere den bedst mulige kundeservice til vores nye som eksisterende kunder. Har du nogle spørgsmål eller vil du vide noget mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Nedenfor finder du de mest stillede spørgsmål og svar.

     

Hvad koster det at få leveret og hvor hurtigt levere i..?

 

Gratis levering indenfor typisk 14 arbejdsdage til hele verden.

Specielfremstillede Navnebånd leveres typisk indenfor 14 arbejdsdage fra afgivelse af din bestilling.

Alle øvrige produkter leveres typisk indenfor 7 arbejdsdage fra afgivelse af din bestilling.

     

Vi er en Offentlig Institution med EAN-nummer?

 

Som Offentlige Institution kan du betale ved at vælge EAN-Faktura og oplyse institutionens EAN-nummer. Dette sker ved afslutning af din bestilling. Der opkræves ikke et fakturagebyr.

     

Hvor mange navnebånd skal jeg bestille for at få rabat?

 

Vores Jacquard væve kører med samme hastighed og med de samme krav til luftfugtighed og temperatur i væveriet uanset om bestillingen er på 100 eller 5.000 stk. Der, hvor vi sparer lidt, er på den manuelle efterbehandling (opskæring og pakning) - og den besparelse giver vi videre:

                                      

v/10 x 100 stk -10%
v/20 x 100 stk -15%.

Ved bestilling af denne mængde fratrækkes rabatten automatisk.

     

Sender i pr. efterkrav?

  Nej, desværre. Men du har mulighed for at betale med Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard og vi opkræver ikke betalingsgebyr.
     

Hvilken længde har de forskellige etiketter?

  Det afhænger af den ønskede tekst. F.eks. en etiket med teksten "Ib" bliver ganske kort, hvorimod en etiket med teksten "Frederikke" vil blive længere. Når du designer bånedet vises det i 1:1. på skærmen. 
     

Hvordan passer farverne i brochuren og på jeres websider i virkeligheden?

  Tryksager og skærme vil aldrig kunne vise de virkelige farver - skærme kan vise meget forskellige farver afhængig af indstillinger mv. Farvekortet i høj opløsning kommer tæt på - farvekortet finder du her.
     

Hvad betyder Øko-Tex 100?

  Øko-Tex 100 standarden opstiller en række krav til produkters indhold af sundhedsskadelige stoffer, bl.a. formaldehyd, tungmetaller, pesticider og allergifremkaldende farvestoffer. Vore smalle og brede navne-etiketter opfylder mindst disse krav. Du kan læse mere om Øko-Tex 100 standarden her.
     

Kan jeg ikke få mine navnebånd leveret hurtigere?

  Vores normale leveringstid er indenfor 14 arbejdsdage fra vi modtager din bestilling. NameFix leveres indenfor 2-5 arbejdsdage.
     

Jeg har bestilt flere forskellige sæt navneetiketter. Kan I ikke sende dem samlet?

  Dine navnebånd sendes lige så snart de er færdigvævede, hvorfor der kan gå flere dage mellem dine delleveringer. Dette skyldes, at navnebåndene væves på forskellige væve afhængig af type, farver mv.
     

Jeg har nogle problemer med jeres hjemmeside - er det min computer?

  Scannex.dk er optimeret til at blive vist i de meste populære browsere. Men hvis du oplever fejl skyldes det højst sandsynlig, at din browser er sat til ikke at acceptere cookies! Klik her for at læse mere om cookies og afhjælpe problemet.
     

Hvor kan jeg se jeres handelsbetingelser?

  Dem finder du her.
     

Er i på facebook?

  Naturligvis - det er her vi også oplyser om gode tilbud og produktnyt. Du finder os her: Facebook.com/scannex.dk