Hvad vores kunder elsker...

Vores navnebånd kan bruges til mange forskellige formål i både personlig og erhvervsmæssig brug. På grund af vores høje kvalitet, kan du bruge vores navnbånd under de mest ekstreme forhold, og gentagne gange vask er ikke et problem.

     

Familier & børnefamilier

 

Hvert år bliver store mængder af dyrt børnetøj glemt i skoler, børnehaver, legepladser og hos børnenes legekammerater. Hvis du har flere børn, kan det undertiden være svært at fortælle forskelle. Løsningen er simpel. Brug vores smukke navnebånd, som du kan designe med navn, telefonnummer, e-mail-adresse osv. På denne måde finder det dyre tøj altid tilbage til den retmæssige ejer.

     

Hotel, restauration, café

 

Tænk branding og sørg for, at ingen løber med dine håndklæder og vaskeklude. Hvad med personalets uniformer? Få personalet til at føle sig velkommen og værdsat. Sæt et navnbånd i deres uniformer f.eks. Christine Jacobsen. Hvad med at erstatte de grimme og kedelige plastik navneskilte med et smukt vævet bomuld navn tape, som signalere kvalitet. Vores navn bånd kan f.eks. bruges på skjorter og forklæder.

     

Børnehaver og skoler

 

Det er i børnehaven og skolen børn ofte mister deres elskede tøj. Det er derfor en god idé at mærke alt tøj med barnets navn og telefonnummer. På den måde sikrer du, at barnets værdifulde tøj kommer tilbage.

     

Tøj forretninger & privat label

  Får du dit tøj produceret i udlandet eller køber du færdigt tøj? Hvorfor markedsføre andres brands, når du kan markedsføre dit eget brand og selv sætte prisen. Hos os kan du designe dit eget label. Alt i 100% ren egyptisk bomuld og uden kemikalier.
     

Plejehjem

  Hold styr på de ældres fine tøj. Du har mulighed for at sikre at de ældres tøj ikke forsvinder i dagligdagen ved at påsætte et nummerbånd eller et smukt navnebånd som samtidigt spreder glæde.
     

Spa, wellness & fitness klubber

  Det er en fremragende service at tilbyde håndklæder og vaskeklude til dine gæster. Det er også en rigtig god idé at markere håndklæder, så de ikke forsvinder med gæsterne. Men har du tænkt på den branding værdi, du kan opnå? For en meget lille pris, har du mulighed for at markere alle dine håndklæder med dit navn. Med vores navnbånd, får du chancen for at skrive klubbens navn, facebook side, web adresse eller markedsføre et nyt budskab.
     

Super cool trend

  Hvor cool er det at have dit eget navn i dit tøj? Vi oplever en stor interesse fra unge, der erstatter producenten label i tøjet med deres eget navn eller design. Det er ikke kun personligt - det er super cool! Tænk over det - få dit eget navnbånd med dit efternavn og fx din web eller facebook adresse. Cooooool!
     

Designere og syerske

  Du designer eller fremstiller smukt tøj, der fortjener et smukt navnbånd af bedste kvalitet med dit brand navn. Du behøver nu ikke længere købe flere tusinde labels - hos os kan du nøjes med at bestille 50 navnebånd af gangen. Vælg mellem vores mange smukke designs, farver og motiver.
     

Sportsklubber

  Sportsklubber er formentlig et af de steder, hvor der oftest glemmes dyrt sportstøj og sportsudstyr. Gør noget ved problemet nu - bestil vores navnnavn i dag, og være sikker på at du får dit sportstøj og sportsudstyr tilbage, hvis du glemmer det.
     

Kontorer og forretninger

  Branding er vigtigt for din forretning. Imponer dine kunder og medarbejdere, og sørg for dine tekstiler ikke forsvinder fra kontoret eller butikken. Brug vores navnbånd i jeres håndklæder, viskestykker, uniformer, kitler osv.
     

Hvor kan vores navnebånd bruges...?

  Navnebånd i Skjorter, navnebånd i sokker, navnebånd i handsker, navnebånd i bukser, navnebånd i jakker, navnebånd i frakker, navnebånd i jakkesæt, navnebånd i slips, navnebånd i hatte, navnebånd i t-shirts, navnebånd i badebukser, navnebånd i badedragten, navnebånd i badetøj, navnebånd i cowboy bukser, navnebånd i undertøj, navnebånd i kasketter, navnebånd i sweater, navnebånd i shorts, navnebånd i kjoler, navnebånd i bluser, navnebånd i paraplyen, navnebånd i håndtasken, navnebånd i tasken, navnebånd i kufferten, navnebånd i trusserne, navnebånd i bikini, navnebånd i vaskeklude, navnebånd i håndklæderne, navnebånd i viskestykket, navnebånd i skoleuniformerne, navnebånd i sportstøj, navnebånd i fodboldsudstyr, navnebånd i ishockeyudstyr, navnebånd i badmintonudstyr, navnebånd i håndboldsudstyr, navnebånd i forklædet, navnebånd i kitlerne og meget mere...