Kvalitet

Vores navnebånd er i en kvalitet og klasse for sig selv. Flotte og smukke detaljer så du bliver glad bare at se på dine nye navnbånd.

     

100% ren egyptisk bomuld

 

Alle vores navnebånd er lavet af 100% ren egyptisk bomuld.

     

Jacquard væve

 

Ved at bruge gamle Jacquard væve vi er i stand til at producere navnebånd af den højeste kvalitet, hvor selv de helt små og smukke detaljer er synlige. Se vores Jacquard væve i aktion - klik her.

     

Smukke farver

 

Vi har et bredt udvalg af smukke bånd og tekst farver, der matcher hinanden perfekt. Det endelige valg er helt op til dig.

     

Vask gentagende gange

  Selv efter utallige vask beholder vores navnebånd både deres farver og form. Selv navnebånd med strygebagside kan tåle at blive vasket gentagende gange.
     

100% tilfredshed

  Siden 1981 har vi solgt vores navnebånd på det danske, grønlandske og færøske marked med stor success og mange tilfredse kunder. Vi er derfor ikke i tvivl om at du vil elske vores navnebånd og få glæde af dem mange år frem. Men skulle du mod vores forventning ikke være tilfreds, så skal du endelig kontakte os.
     

Hvad du ser er hvad du får

  Nu er det slut med at gætte dig til det endelige resultat eller blive skuffet ved modtagelsen af dine navnebånd. Vi har udviklet en unik teknisk løsning som gør, at du får vist dit navnebånd præcis som det vil se ud og giver dig mulighed for at lege med forskellige farvekombinationer mens du designer det.
     

Hvad betyder Øko-Tex 100?

  Øko-Tex 100 standarden opstiller en række krav til produkters indhold af sundhedsskadelige stoffer, bl.a. formaldehyd, tungmetaller, pesticider og allergifremkaldende farvestoffer. Vore smalle og brede navne-etiketter opfylder mindst disse krav. Du kan læse mere om Øko-Tex 100 standarden her.
     

Unikke smukke fonte

  Vi har designet en bred vifte af smukke og unikke skrifttyper, der er fremstillet specielt til vores kunder.
     

Ingen kemikalier - Øko-Tex certificeret

  Den bomuld vi bruger er Øko-Tex® Standard 100 certificeret, hvilket betyder, at vores navnebånd er fri for skadelige stoffer.
     

Et motiv siger mere end 1000 ord.

  Har du brug for et smukt motiv til dit navnebånd? Vi tilbyder flere hundrede smukke motiver du fri kan vælge mellem.
     

Styg på, stryg af & stryg på igen...

  Vores mangeårige kunder har fortalt os at vores navnebånd med strygebagside kan genanvendes flere gange, selv efter flere år. Det er en fordel hvis tøj skal gå i arv eller sælges på et senere tid.
     

Let at sætte på...

  Vores smukke navnebånd kan anvendes på alle slags tekstiler. Du bestemmer selv om de skal stryges, sy eller påsættes med vores patenteret NameFix.
     

30 års produktgaranti


Med mere end 30 års erfaring tør vi godt give dig 30 års produktgaranti på vores flotte kvalitets navnebånd.